Bild

Märke: Pontiac           Modell: Bonneville Convertible – 12430 mil
Årsmodell: 1965
Beskrivning: Arty, en skön gammal bilsamlare i New Mexico, köpte denna av första ägarfamiljen i Kalifornien 2010. Då hade den stått ''avställd'' i deras garage sedan 70-talet och den hade då bara rullat 12100 svenska mil (actual milage på titlen). Han gav den en seriös total-makeover med allt nytt; lack, krom, NOS dekorlister, inredning, gummi, mm, mm... samt en genomgång och overhaul på det mekaniska; motor, låda och framvagn, etc...

Det var en fin orörd bil som aldrig varit rostangripen någonstans överhuvudtaget, varken i kaross eller undertill (se bilderna på hemsidan, på det kliniskt fina och fortfarande orörda underredet!) så egentlig mening är bilen snarare restaurerad än renoverad - den är aldrig riktad eller rostlagad någonstans!

Den fina omlackeringen i snygga Reef Turquoise var bilens första och står sig fortfarande kanonbra. Och andra sidan har den bara rullat 330 mil sedan 2010, m a o numera totalt 12430 mil (enligt windowstickern har du 640 mil till nästa oljebyte). Den går lika fint som den ser ut; så nära en ny 54 år gammal bil som det är möjligt. 389:an mullrar dovt genom det dubbla Flowmaster-systemet med X-pipe. Bilen är nybesiktigad med blankt papper ''for ever''. Detta är verkligen en vagn för finsmakaren och kan du kryssa i alla punkterna nedan är du välkommen att ringa mig på 0703158080, så rullar vi!..

__ Ja, jag vill ha den finaste 65:a Bonneville cabben!
__ Ja, jag vet att det kostar lite mer och jag har råd!
__ Nej, det gör mig inget att andra blir avundsjuka!

Se MASSOR av bilder på denna gourmetglidaren samt andra trevliga hobbyvagnar på www.mikesgarage.nu (klicka på länken nedan!)
 
Pris: 350000 SEK
Namn: Mike
E-mail: letsmakeadeal@mikesgarage.nu
Telefonnr:
Mobilnr: 0703158080

Denna annons är utskriven från annons sidan www.usabil.nu