Wheels & Wings 2010

 

Årets Wheels & Wings är över. Som vanligt ett mycket välorganiserat arrangemang. I år är i alla fall mitt intryck att cruisingen fungerade hur bra som helst. Varberg är en liten stad med liten stadskärna och när det kommer tusentals usabilar som skall cruisa på samma gång då blir det stopp. Cruisingen i Varberg har i flera år varit ett mycket debatterat ämne i lokaltidningen, nu tycker jag att man hittat en form som fungerar utmärkt.

Premiär på träffar med vårt nya släp som kan lasta en fullsizebil!

Även flödet in och ut från träffområdet tycker jag fungerade bra, som många vet ligger träffen på en ö, (även om det numera är en halvö) detta gör att det finns endast en väg in och ut, vilket gör det trångt ibland. Många trafikvakter och ordning o reda gjorde att allt flöt på bra.
Vi är sedan en fem - sex år en av huvudsponsorerna till denna träff och så även i år. Vi lottade ut en USA resa för två personer som i år gick till Patrik Johansson från Skåne. Grattis Patrik och hoppas du får en trevlig resa.
Vi gratulerar arrangörerna till en lyckad träff och ser fram emot nästa år.

Buick -58 Cheva -55 Cadillac -60 Cheva -57
Som vanligt är fältet ute på Getterön fullpackat med fräcka bilar när det är Wheels & Wings.
Självklart även en massa flygplan men de avhandlar vi inte här på Usabil.nu

Vi hade vår nya trailer på plats samt även det stora tältet där man kunde kolla in Projektbilen som nu väntar på registrerings besiktning. Sista byggbesiktningen gjordes förra fredagen. Även Usabil.nu crusing Cadillac fanns på plats.

Eldorado -76 som funnits i familjen i snart 15 år Projekt -32 an. ett par biker polare kom och var kaffesugna
På väg genom fältet med projektbilen för att dela ut USA resan för två personer Mats Carlsson från Usabil.nu och Mats Carlsson från Albinsson & Sjöberg. Smidigt med samma namn men ibland förväxlar folk oss.
Tommy Ledberg filmade hela helgen, kommer i årets
Summer of Wheels.
 Ingemar Svensson från Varbergs Automobilklubb Christofer Lee Willhans intervjuar mig lite innan lottdragningen sker.
Vinnaren måste vara kvar och hämta sitt pris själv. Årets vinnare blev Patrik Johansson från Skåne. Grattis!
Patrik var snabbt uppe på scenen och hämtade priset.