Skräck resan från Smöråker 2009 

Av Janne Lindholm

 

Vi fick en kul historia av Janne i Långsele som vi delar med oss av här. Har du en kul historia du vill dela med dig av?
Maila den till oss, bifoga gärna en bild om du har.

Mats
Usabil.nu


D
et här råkade jag utför när vi for hem från en bilträff sommaren 2009. 
Vi hade hört ett metalliskt ljud från antingen bagaget eller baksätet, det spelade och vibrerade Så då vi for hem så fick gumman köra och jag satt i baksätet och lyssnade. 
Kunde inte riktigt höra varifrån det kom. Sagt och gjort upp med bagageluckan och jag kröp ner. Så nu har även jag varit inlåst i bagaget. Lyckades låsa in bilnycklarna på en tidigare träff så jag blev tvungen att plocka ut baksätet för att komma åt dom 
Nu var det tydligen dags för payback time.( jag provade året innan vad bilen tog undan) gumman skrek och förbannade mig. 

Vilken resa jag fick hon drog iväg med en rivstart och jag drog efter andan, samtidigt som jag flög bakåt i mörkret i bagaget Hon påstod att det kom en bil efter henne som hon ville hinna köra ifrån. Hon var visst rädd att den skulle köra på oss där jag låg bak i bagaget. Jag tror inte på henne (gör ni ?). Jag lyssnade efter ljudet som var svårt att lokalisera var ifrån det kom. Så jag ropade stanna, vad tror ni hon gör? Hon ökar farten ännu mer och en tanke flyger genom huvudet, hon ska väl ändå inte köra hela vägen hem innan hon släpper ut mig . Jag sa ju inte hur långt hon skulle köra, F…n det är ju 7 mil hem . 

Det här går åt H….te nu börjar det lukta avgaser också Nu dör jag tänkte jag, mera luft i lungorna och jag skriker ”men stanna då för H….te” Nu hör hon mig och jag kommer ut. Hon ler mot mig och frågar sockersött, hittade du vad det var som lät? 
Jag rekommenderar inte den här metoden vid felsökning.
Janne Lindholm
Långsele