Vinnare av USA resan 2012

Av Mats Carlsson

Årets Wheels & Wings avslutad. Började med regn fram till lunch på fredagen men sedan blev det fin väder. Dåligt med folk på fredagen men mycket bättre på lördagen.
Bedrövligt svårt att komma ut från fältet på lördagen. En del började köa vid 15:00 tiden för att komma ut innan det blev stopp... De stod kvar ett par timmar senare... Vet att en del stod i kö i 6 timmar för att komma ut. Detta är märkligt för det var inte mer besökare än vanligt på fältet men i år var det tvärstopp och tog betydligt längre tid än vanligt att komma ut.

Många försäljare från swapet var irriterade att de hänvisades till samma kö som de som skulle ut och cruisa, andra år har de fått åka ut en egen utfart. Kan personligen tycka att det är viss skillnad på att köa för att åka hem efter att jobbat ett par dagar än att vänta på att komma ut på crusingen.

Vet att det surrat anledningar om att det pågick ett stadslopp i Varberg samtidigt, eller att det var Polisen som i år skulle sköta all trafikdirigering samt att Grenåfärjan kom in. Oavsett vilket så var detta inte första gången det ordnades bilträff på Getterön så viss rutin borde finnas vid det här laget.
Helt klart är att många är upprörda över saken om man läser på Wheels & Wings hemsidas forum. Hoppas arrangören tar detta på allvar och löser problemen till nästa år.

Vinnare av USA resan som vi lottar ut bland utställarna var detta året Orvar Kvarnström från Zinkgruvan!
Stort grattis önskar vi på Usabil.nu.

Vi hade hyrt in Hans kungliga höghet att föredraga lottdragningen... Speakern Christofer Lee Willhans frågade orvar om han
brukar åka över till USA? Flera gånger per år blev svaret!
Glada miner. Hoppas du får en trevlig resa!
Grattis önskar Usabil.nu