Nyhet!

 

Ni vet hur det brukar se ut när man skall packa in flera bilar i en container. Problem att få in dem, fixa en massa brädor som skall kapas och spikas ihop. Försöka få upp bilen en våning och peta in en annan under.. Det är ett jäkla slit och lätt att det blir skador på både bilar och folk.
Nu finns det en lösning!

Nu behöver du inte krypa omkring och spika träbitar mer, framtidens system är här.

Peter på Peters Place tipsade oss om detta nya system för att packa bilar i container. Han berättar att bland annat skickas alla Tesla bilar på detta viset numera. Peter pratade med en kille i Norge som lossar Tesla bilarna där, de lossade 100 st bilar i måndags på 2 man!!! Utan en enda skada på bilarna.
Inget spill med massa trä, inga problem med införselregler som bland annat Australien har när du packat med trä mm. Ingen rörelse på bilarna då de sitter fast med spännband.

Otroligt effektivt system som sparar massor med tid och pengar.

CFR som tagit fram systemet har patent på det och det bygger på ett retursystem. Peter har kontakterna och kan ombesörja returer via Holland.
Systemet kommer att erbjudas kunder i Sverige via Linda på Gotship som har uppdrag att introducera detta i Sverige via Peter.

Vill du veta mer kontakta Peter på Peters Place
 

Eller tel i USA    1 949 335 2225

Bra jobbat!

Mats Carlsson
Usabil.nu

Racken bultas fast och bilarna lyfts upp på ett mycket smidigt sätt.

Rent o snyggt, inget träspill eller klättrande på bilarna.

The Future of Car Shipping

När man ser hur smidigt det är så undrar man, varför har ingen tänkt på detta tidigare???
R-RAK Racking System
Bilderna är från Peter första burk, lastad med detta nya system. Han är mer än nöjd!