Köp dig en splitter ny
Trans Am!

I USA är allting möjligt och människorna i USA älskar bilar.
Så länge det funnits bilar har det också funnits olika företag som byggt om bilar eller byggt egna karosser till fabrikschassi.
Idag hälsar vi på hos företaget Trans Am Depot som drivs av bröderna Tod och Scott Warmack samt deras kompis Jim Dowling i Tallahassee, Florida.


Många har genom åren älskat och haft en Bandit Trans Am högt på sin önskelista.
När grabbarna på Trans Am Depot såg den nya Camaro modellen så tog de beslutet att bygga en Bandit Tran Am på den karossen. Men istället för att bara byta grill och klistra på lite dekaler så gick man hela vägen och bygger i stort sett en helt ny bil.
På 6 veckor byter man ut 350 olika delar och skapar på så visen 2016 års modell av Trans Am.

Bild från bilfabriken i Tallahassee.


Man har specialbyggt skärmar, grill, motorhuv, inredning, mätare, fram och baklampor är bara en liten del av allt som byts ut.

Men det är inte bara designen som får sig ett lyft utan man monterar även större bromsar, kraftigare krängningshämmare mm för att kraften från de olika performance motorer skall tas upp så bra som möjligt.

Det finns 4 olika performance paket att välja på där motorn ger mellan 500 upp till över 800 hästkrafter. Waow!!! Thank You America!!!
 

Ny inredning som är riktigt snygg! Passar fint till lacken.
Burt Reynolds introducerar  den NEW Bandit Trans Am
Självklart har bilen den klassiska T-topen. Man bygger en T-top som håller högre klass än någon T-top som någonsin tillverkats enligt firman själva.
Vad som är säkert är att firman går verkligen "all the line" här har inget sparats på. Fantastiskt roligt att se att man verkligen inte gör det halvhjärtat utan kör på fullt ut.
Original Bandit Trans Amen var en 1977 års modell så av den anledningen kommer man endast att bygga 77 st av denna coola nya Trans Am Bandit edition alla signerade av Burt Reynolds som spelade huvudrollen i filmen. En sak som är helt klar är att dessa 77 bilar kommer att säljas snabbt som ögat. Vill du ha ett exemplar så bör du nog kontakta firman omgående!

Hurst

Man bygger inte bara Trans Am på firman, En modell man kallar 6T9 Judge Hurst Edition sålde ut direkt. Man bygger även en vanlig Trans Am och en modell man kallar 6T9 Judge. Nya fräcka modeller ligger i pipelinen. Häftigt.
Vi önskar grabbarna lycka till med sina modeller och tycker det är jäkligt kul att man gör detta.