American Car Dreams.

Av Anders Dahlgren
Anders Dahlgren driver Door2Door Carbroker sedan 2004. Företaget hjälper kunder att köpa bil i USA, allt från att leta bil till att sköta  betalning och import. 
Alla kan idag leta bil på internet, men hur gör man sedan? Door2Door inspekterar bilar på plats över hela USA och ombesörjer garanterat säkra betalningsförmedlingar personligen då även bilens dokument och serienummer kontrolleras och säkras. Företaget är svenskt men även registrerat att bedriva verksamhet i USA och har två amerikanska banker vilket underlättar betalningarna både för köpare och säljare. 
Genom åren har det blivit hundratals bilköp i trettioåtta delstater. - Jag har varit med om de flesta situationer som man kan träffa på vid bilköp i USA. 
Jag har träffat "little old lady", ni vet hon som endast kört till kyrkan på söndagar (och även deras sonsöner som påstår detta), kört förbi den "bortglömda skroten" många gånger och hjälpt säljarna hitta eller återskapa försvunna ägarbevis ett antal gånger när det blivit dags för affär. Eller varit med om säljare som varken vill lämna ut sitt bankkonto, ta emot en postväxel eller kontanter. 
-"Du kan ju ha tryckt dem själv" som en orolig säljare sa. Men han ville göra affär ändå och hur gör man då? Till slut blev det affär även den gången, säger Anders. 
Anders kommer att berätta lite mer här på usabil.nu om sina resor, möten med säljare, deras bilar samt intressanta platser han sett i USA.  Det finns fortfarande gott om gamla bilar i USA och många väntar på att komma till Sverige. 
Ring 08-6310880 eller 0708-609468  om du vill få hjälp att köpa bil i USA. Du kan även gå in på www.door2door.se

Välkommen till Door2Door CarBroker!
Detta är promon till American Car Dreams - en kommande serie om bilköp i USA och möten med bilentusiaster i USA och Sverige. Jag heter Anders Dahlgren. Sedan 2004 har jag hjälpt kunder i Sverige och grannländerna att köpa handplockade drömbilar från USA. Jakten har tagit mig till möten med intressanta bilmänniskor och platser i nästan samtliga amerikanska delstater. Det har blivit över 430 leveranser av klassiker till kunder i hela Norden.
Det finns något intressant att berätta från varje resa och affär.
I samarbete med Allingham Productions arbetar vi nu på en serie om mina resor i USA och möten med säljare och köpare, samt intressanta platser efter vägen. Vi följer bilen från inspektionen och köpet hos säljaren i USA till kunden i Sverige och dess vidare äventyr där.
Serien är ett svenskt-amerikanskt samarbete och vi hoppas att den ska bli till nöje för bilintresserade på båda sidor av Atlanten. Detta är promon för serien.
Målsättningen är att serien ska komma ut under hösten 2017.
Hoppas att du gillar promon så länge och hör gärna av dig med synpunkter och kommentarer!

Eller om du också vill ha hjälp att köpa din drömbil från USA!