Wheels & Wings 2017

Av Mats Carlsson

Wheels 6 Wings 2017 är över för denna gång.

Årets träff måste vara den mest välbesökta någonsin. Motorbanan i Falkenberg där träffen hålls var i stort sett helt full. Jag har inte hört några siffror men på lördagen var det säkert över 5000 bilar där.
Ett mycket välskött arrangemang av Varbergs Automobil klubb som även höll i cruisingen på kvällarna inne i Falkenberg. Inför den förväntade anstormningen av bilar på lördagens cruising så utökade man crusing rundan ännu mer vilket gjorde att det var glest mellan bilarna inne i stan och Strandvägen ibland. Man kan önska till nästa år att crusingvakterna kordinera detta bättre så man väntar med att skicka iväg bilarna ut på industriområde och långt ner till Skrea kyrka när det inte behövs. Men på det stora hela så var det ett fantastiskt bra arrangemang och folkfest i hela Falkenberg.
På polisens hemsida kan man läsa att det var 3 st omhändertagande för fylleri på lördagskvällen i Falkenberg!!!!! 3 st!!!! Hela stan är ute och säkert 15 000  besökande, alla hotell och campingplaster är fullbokade, alla pubbar o restauranger har öppet långt fram på morgonen och det finns massor med streetfood vagnar och det sker 3 st omhändertagande! Bilhobbyn är fantastisk!

Bra jobbat alla som bidragit!
 

Massor med bilar rullade in på Falkenbergs motorbana där träffen hålls.
Snygg Chevrolet Nomad 1955
Lågt och fett
Christofer Lee Willhans höll i bilbedömningen som han gjort nu i säkert 15 år. Bra jobbat Christofer.
Långväga gäster från Blekinge. Anders och Gun
kollar in bilarna när de åker in på träffen.
Mycket trevlig Impala från 1958
På scen 2 så var det Pin up tävling och band som underhöll.
Femtiotalet gav oss underbara fenor.
Mycket fin Roadster -32


Och vinnare av USA resan som Usabil.nu lottar ut blev i år
Lars Corselli från Skurup! Stort grattis Lars som åker Oldsmobile 442 från 1970. Vi hoppas du får en trevlig resa till USA.
Köper du med dig något kul hem till Sverige så hör gärna av dig.

 

GRATTIS!