OLDSMOBILE DYNAMIC 88 SEDAN

Kontakta säljaren:
MIKES GARAGE HELSINGBORG
E-post: Se e-post 1958 OLDSMOBILE DYNAMIC 88 SEDAN - EN-ÄGARES SURVIVOR MED 9375 MIL! 6370
Telefon: 0703158080
Redigera annons
Din annons?
Vill du redigera eller radera - skriv in ditt lösenord nedan?

Har du problem med att logga in? Kontakta oss

Har du glömt ditt lösenord?
229 000 SEK
Publicerad: 2022-05-23 17:06

Den här nyimporterade Kromoldsen har rullat totalt 9375 lugna mil med samma familj sedan ny. Den är en äkta survivor i ett härligt originalskick. Krom och rostfritt är makalöst blankt och bra. Omlackeringen i Jade Mist Metallic är lagd i slutet på 70-talet. Den är fortfarande blank men har sina små mister här och där, dock inget som förtar det lysande helhetsintrycket. Karossen är rak och fri från skador, rost och spackel- likaså är den solid och bra undertill. 265 hästars 371an går och låter underbart och Hydramatic-lådan växlar klockrent. Körmässigt känns den trygg och pålitlig samt förvånansvärt stark och pigg.

Förra året begåvades den med en komplett inredning enligt original från SMS, nydonad framvagn och bromsar, generator, batteri, service, mm... I bagaget medföljer det en del bra att ha, extra inredningsmaterial och en shop manual. Jag planerade att måla upp i motorrummet och inhandlade nya dekaler och ventilkåpspackningar (medföljer)... men väl här så tog jag beslutet att respektera att näste ägare själv kanske vill välja vadom något skall förändras på detta rullande tidsdokumentet. Den står här nybesiktigad och körklar.

Ring mig omedelgenast på 0703158080 och lägg vantarna på den... det här är bra på riktigt!

Se all info och MASSOR av bilder på denna fiftysbomben och andra trevliga sommarbilar på www.mikesgarage.se (klicka på länken nedan).


FINANSIERING TILL 3,95% RÄNTA!

---------------------------
USA-BILAR KÖPES!
---------------------------
Vi köper gärna din bil alt. förmedlar den...


.

Fakta
Annonstyp: Företag
Årsmodell: 1958
Antal mil: 9375
Extern sida: www.mikesgarage.se
Besiktigad i Sverige: Ja
Land där bilen finns: Sverige