Cadillac S62 Convertible

Kontakta säljaren:
MIKES GARAGE
E-post: Se e-post 1960 Cadillac S62 Convertible - HELRENOVERAD 4267
Telefon: 0703158080
Redigera annons
Din annons?
Vill du redigera eller radera - skriv in ditt lösenord nedan?

Har du problem med att logga in? Kontakta oss

Har du glömt ditt lösenord?
650 000 SEK
Publicerad: 2021-06-27 17:23

En väldigt fin och rostfri Coloradobil som varit i Sverige några år. Det är en matching numbers-bil som till på köpet är född i den ovanliga och stiliga combon Platinum Grey Iridescent med röd interiör. Den är fullständigt genomgången och renoverad kosmetiskt och mekaniskt för 10 år sedan. Även undertill är den snygg och prydlig med målat golv och ram - helt utan spår av rost eller lagningar. Körmässigt är den underbar, stabil, skrammelfri, pigg och stark med distinkta växlingar samt ett härligt muller från det dubbla Flowmastersystemet. Givetvis färdigbesiktigad. Delbyte kan möjligen diskuteras. Slå en signal på 0703158080 så kör vi!..

Se M A S S O R av bilder på denna stiliga tungviktaren och flera andra trevliga hobbybilar på www.mikesgarage.se - klicka på länken nedan!

FINANSIERING 2,95%!

SÄLJA
Vi köper gärna din bil (alt. förmedlar den). Mindre reparerbara defekter accepteras, men i stort sett söker vi fungerande fina rostfria bilar. Skicka ett email med bra bilder samt detaljerad info samt pris, så snackar vi!..

FÖRMEDLING
Vi hjälper dig gärna att sälja din bil! Vi tar massor av bilder och marknadsför den på alla säljsajter. Det kostar dig 1000 kr vid inlämning samt 10% av köpesumman när den väl blivit såld. Fördelen är att du slipper däcksparkare och att vi kan sälja den med finansiering till 2,95% ränta!

Fakta
Årsmodell: 1960
Antal mil: 500
Extern sida: www.mikesgarage.se
Besiktigad i Sverige: Ja
Land där bilen finns: Sverige