cadillac cabriolet series 62

Kontakta säljaren:
stefan
E-post: Se e-post Cadillac 1948 cabriolet moderniserad 6967
Telefon: 0705299999
Ort: Sigtuna
Redigera annons
Din annons?
Vill du redigera eller radera - skriv in ditt lösenord nedan?

Har du problem med att logga in? Kontakta oss

Har du glömt ditt lösenord?
895 000 SEK
Publicerad: 2021-04-25 10:14

En färdigbyggd och färdigtestad Cadillac - ny bil under gammalt skal med en modern 350 cui - 5,7 liters - Cratemotor V8 med GMs TH 700 automatlåda - 4 växlad med overdrive för låga varv i motorvägs trafik och låg bränsle förbrukning och ett modifierat chassi för bekväm väghållning.
Renoverad och uppdaterad samt lackerad mm i Sverige till absolut toppnivå där det numera förutom ny drivlina finns servobromsar med skivor fram och trummor bak - servostyrning med kuggstång - modern automatisk luftfjädring med kompressor och tank - man kan även sköta den manuellt från en panel inne på instrumentbrädan. Ny retro radio med USB som är inbyggd med originalradion och manövreras även med original rattarna. Rostfritt Ferrita platsbyggt avgassystem. Värme och ventilationssystem med fläktar och defroster mm fungerar som allt annat på denna bil helt perfekt liksom alla 4 elhissar till rutorna och så även den elektriskt manövrerade cabben. Fina nya ekerhjul med nya däck. Exklusiv äkta läderklädsel från Le Baron. Bilen är givetvis numera utrustad med 12 volts elsystem rakt i igenom. Krom, lack och cabriolet i toppskick. Cabskydd finns.

Bilen är registreringsbesiktigad med alla moderniseringar och är rakt igenom helt lagligen godkänd av bilprovningen och är sedan dess besiktningsbefriad och skattebefriad.
Hela bilen är i ett förstklassigt skick och lämnar inget i övrigt att göra för ny ägare. Bilen är körd ca 1000 svenska mil efter uppdatering renovering. Den är nyservad och redo för sommarens fröjder och dessutom kan Ni åka många då bilen är registrerad för 6 personer - alla bältade med moderna bälten där 4 st är rullbälten i samma färg som läderklädseln vilket ger ett mycket sobert intryck.
ev byte men bara fin bil - billigare eller dyrare

Fakta
Annonstyp: Privat
Årsmodell: 1948
Antal mil: 1000
Besiktigad i Sverige: Ja
Land där bilen finns: Sverige