Cadillac sixtytwo Convertible

Kontakta säljaren:
Erland
E-post: Se e-post California Dreami'n 30
Telefon: 0703924713
Redigera annons
Din annons?
Vill du redigera eller radera - skriv in ditt lösenord nedan?

Har du problem med att logga in? Kontakta oss

Har du glömt ditt lösenord?
0 SEK
Publicerad: 2021-06-04 20:47

California dreamin, Fin solid Californiabil, kom tidigt till sverige 1984, avs i USA sedan tidigt 60-tal, renoverad till slutet av 80-talet. Allt omkromat av Arvika nickel o krom. Kromgarvat skinn av absolut högsta kvalitet, det dyraste som absolut fans att köpa, Made in Finland. Nya originalrutor lätt gröntonade original torkarbladen från 1958 har aldrig svept över framrutan. Original metallicvinyl bes från USA under renoveringen på 80-talet. Bakstycken ryggstöd soffa original orörda fr 58, solskydd och ventilationsgaller sidor höger vänster helt orörda några väldigt små märken finns men bättre än nytt. Aircondition fungerar alla packningar bytt, systemet måste fyllas på men på pga dom kalla somrarna i norr så har aldrig ACn körts på länge och kopplats ur. Remmen till ACn har tagits bort pga att det sitter en ny Original NOS remskiva på kompressorn som var mycket svår att hitta, så skivan har inte ens gått ett varv sedan 58. Detta för att slippa nöta på original lagret i skivan som inte går att byta.
Ezy glass, foglights, PW,PS,PS, AC, extra helkromad cabställning, svarvade nitar i original utförande i rostfritt stål till cabställningen, justerade så att ställningen går bättre än när den var ny. Eldorado wirewheels in gold, emblem, grill i guld mm mm. utställningsskick, showcar, 1 äg i Sverige.
En vagn med få ägare sedan ny. En vagn som måste ses. En bil du aldrig kommer att ångra att du ägt. En drömbil i Californien 1958. En ........................ 2021. Se youtube cadillac 1958 convertible

Fakta
Årsmodell: 1958
Antal mil: 4300
Besiktigad i Sverige: Ja
Land där bilen finns: sverige