Oldsmobile Dynamic 88

Kontakta säljaren:
GC
E-post: Se e-post Oldsmobile Dynamic 88 -65 4 dr stolpe. 6956
Ort: Arvika
Redigera annons
Din annons?
Vill du redigera eller radera - skriv in ditt lösenord nedan?

Har du problem med att logga in? Kontakta oss

Har du glömt ditt lösenord?
123 456 SEK
Publicerad: 2021-09-14 11:36

En ägare i Sverige sen den importerats från norra Californien och köpts hos USA firma i Sunne 2015. Motor drar lite olja och dålig komp i cyl. 5 men är lättstartad och har oljetryck.Både lampa och mek mätare finns för att kolla detta.Annonserades vara i ett bra bruksskick men tyvärr stämde detta dåligt med verkligheten när det gällde motorn , dock en solid bil.
Funkar bra att köra och har gjorts så emellanåt under åren men motorn bör nog kollas . Inga kok eller kylproblem.
Motorn är en 2 port 425,a med en Th400 bakom som växlar bra. AC bil.
Omcellad kylare i us -95
Ny kamdrivning,styrservopump,bränslepump,tänddelar,fläktkoppling,nya lager i generator,rensad tank med nytt filter.Fabriksren Autoline förgasare.Bra däck nya -16 Nykromad bakre stötfångare.Sliten men bebolig inredning men med hel dash och innertaket kvar
Ingen suparhäck utan mer en sliten blackplate originalbil som man åker bra i,dörrarna stängs utan skrammel,alla lås funkar,drar ej ur ström,soppamätare funkar,även bakrutefläkten.Läcker inget kylmedia från värme element eller annat ställe.Finns lite blåsor och rost i dörrhörn men mkt snygg under och i skuffen .Naturligtvis bes och klar.
Med motorn kollad borde det vara en bra bruksbil ( men funkar ju nu också )
Vet inte när det blir tid att titta över motorn och har andra 4 och 2 hjulingar så kan tänka mej ett byte ( och lägga till pengar för mej inom rimliga gränser ) mot någon annan i bra bruksskick . Gärna 2 dörrars , ev tidig sjuttiotalare också.
Maila gärna vad du har i Värmland eller strax utanför.

Fakta
Årsmodell: 1965
Besiktigad i Sverige: Ja
Land där bilen finns: Sverige