CADILLAC DEVILLE CONVERTIBLE ★ STILIG GLIDARE I MATADOR RED METALLIC!

Kontakta säljaren:
MIKES GARAGE ★ HELSINGBORG
E-post: Se e-post 1964 CADILLAC DEVILLE CONVERTIBLE I VACKRA MATADOR RED METALLIC! 3185
Telefon: 0703158080
Redigera annons
Din annons?
Vill du redigera eller radera - skriv in ditt lösenord nedan?

Har du problem med att logga in? Kontakta oss

Har du glömt ditt lösenord?
239 000 SEK
Publicerad: 2024-04-15 18:40

Den här skönheten kom hit från soliga Texas för 15 år sedan och har haft samme ägare sedan dess. Den är i allmänt fint skick. Lacken i stiliga Matador Red metallic (som den faktiskt är född med!) är högblank och fyllig. Kromet är i bra bruksskick. Inredningen har lite spår av ålder men är hel och fullt representabel, dashen har ett par finsprickor. Bilen går underbart och växlar som den skall. Det medföljer bl a kvitton på närmare 80k som förre ägaren lagt ner på den. Unna dig en galant Cadillac cab och ring mig direkt på 0703158080 och se till att den blir din!..

OBS! OBS! OBS! Se M A S S O R av bilder på denna och flera andra trevliga entusiastbilar www.mikesgarage.se (klicka på länken!).
Ett samtal är alltid den snabbaste och bästa kommunikationsvägen! Väljer du hellre att skicka meddelande så v v glöm inte att skriva ditt namn och telefonnummer för svar, tack!

KÖP INBYTE FÖRMEDLING
Vi köper eller byter gärna in din bil. Mindre reparerbara defekter accepteras, men i stort sett söker vi fungerande fina bilar. Vi kan även hjälpa dig att sälja din bil! Vi tar massor av bilder och marknadsför den på alla säljsajter. Det kostar dig 1500 kr vid inlämning (för fotografering, etc…) samt 10% av köpesumman först när den väl blivit såld. Fördelen är att du slipper däcksparkare och att vi kan sälja den med finansiering...

FINANSIERING
Vi kan bistå med finansiering till dagsaktuell ränta. Kontantinsats minimum 20%. Upp till 60 mån avbetalningstid, med rätt att lösa in tidigare.

TRANSPORT
Om du hellre vill ha transport hem istället för att köra eller om du bor långt bort, så har vi bra kontakter genom biltransportföretag och du får såklart vårt lägstapris rakt av..

Fakta
Årsmodell: 1964
Antal mil: 20050
Extern sida: www.mikesgarage.se
Besiktigad i Sverige: Ja
Land där bilen finns: Sverige