CADILLAC DEVILLE CONVERTIBLE - TRIPPEL BLACK BEAUTY! ★ VI KÖPER GÄRNA DIN BIL!

Kontakta säljaren:
MIKES GARAGE HELSINGBORG
E-post: Se e-post 1966 CADILLAC DEVILLE CONVERTIBLE ★ TRIPPEL BLACK BEAUTY! 8379
Telefon: 0703158080
Redigera annons
Din annons?
Vill du redigera eller radera - skriv in ditt lösenord nedan?

Har du problem med att logga in? Kontakta oss

Har du glömt ditt lösenord?
229 000 SEK
Publicerad: 2023-12-23 15:41

Den här trippelsvarta skönheten kom till Sverige 2006. Den korpsvarta lacken är superfin och blank på en spikrak kaross. Kromet är i bra bruksskick. Inredningen hel och fin. Den går som ett skott med sina 340 friska hästar och mullrar skönt. Kort sagt, en trevlig bil för vettiga pengar. Ring direkt på 0703158080 och se till att den blir din!..

OBS! Se M A S S O R av bilder på denna och flera andra entusiastbilar på www.mikesgarage.se (klicka på länken!).

PS. Ett samtal är alltid den snabbaste och bästa kommunikationsvägen! Väljer du hellre att skicka meddelande så v v glöm inte att skriva ditt namn och telefonnummer för svar, tack!

• KÖP • INBYTE • FÖRMEDLING
Vi köper eller byter gärna in din bil. Mindre reparerbara defekter accepteras, men i stort sett söker vi fungerande fina bilar. Vi kan även hjälpa dig att sälja din bil! Vi tar massor av bilder och marknadsför den på alla säljsajter. Det kostar dig 1500 kr vid inlämning (för fotografering, etc…) samt 10% av köpesumman först när den väl blivit såld. Fördelen är att du slipper däcksparkare och att vi kan sälja den med finansiering...

• FINANSIERING
Vi kan bistå med finansiering till dagsaktuell ränta. Kontantinsats minimum 20%. Upp till 60 mån avbetalningstid, med rätt att lösa in tidigare.

• FÖRSÄKRING
När du köper en bil av oss kan vi administrera din entusiastförsäkring i Bilsport-MC. Du slipper fota bilen och hävda värde och kör hem helförsäkrad – tryggt och enkelt!

• TRANSPORT
Om du hellre vill ha transport hem istället för att köra eller om du bor långt bort, så har vi bra kontakter genom biltransportföretag och du får såklart vårt lägstapris rakt av.





.

Fakta
Annonstyp: Företag
Årsmodell: 1966
Extern sida: www.mikesgarage.se
Besiktigad i Sverige: Ja
Land där bilen finns: Sverige