CADILLAC S62 CONVERTIBLE ★ FIN LÅGMILARE MED HÄRLIG ORIGINALKÄNSLA!

Kontakta säljaren:
MIKES GARAGE ★ HELSINGBORG
E-post: Se e-post 1969 CADILLAC S62 CONVERTIBLE ★ FIN LÅGMILARE MED HÄRLIG ORIGINALKÄNSLA! 7628
Telefon: 0703158080
Redigera annons
Din annons?
Vill du redigera eller radera - skriv in ditt lösenord nedan?

Har du problem med att logga in? Kontakta oss

Har du glömt ditt lösenord?
535 000 SEK
Publicerad: 2024-06-10 18:36

Två ägare i USA varav den senare från 1963. Fram till 1985 fick den rulla sparsamt varpå den fick vila i garaget. En Cadillac-entusiast här i trakten importerade den 2021. Han har gått igenom den helt, gett den en ny inredning samt rullat problemfritt tills nu, när du har möjligheten att ta över ratten. Den är i ett väldigt bra och fint skick rakt igenom och den går lika bra som den ser ut stabilt, skrammelfritt och med bra kraft från 325 hästars 390n samt smutta växlingar genom den 4-växlade HydraMaticen. Är det just ett sådant här rymdskepp med bibehållen originalkänsla du söker så missa den inte... ring mig direkt på 0703158080 för en visning med skön provtur!..

OBS! OBS! OBS! Se M A S S O R av bilder på denna och flera andra trevliga entusiastbilar www.mikesgarage.se (klicka på länken!).
Ett samtal är alltid den snabbaste och bästa kommunikationsvägen! Väljer du hellre att skicka meddelande så v v glöm inte att skriva ditt namn och telefonnummer för svar, tack!

KÖP - INBYTE - FÖRMEDLING
Vi köper eller byter gärna in din bil. Mindre reparerbara defekter accepteras, men i stort sett söker vi fungerande fina bilar. Vi kan även hjälpa dig att sälja din bil! Vi tar massor av bilder och marknadsför den på alla säljsajter. Det kostar dig 1500 kr vid inlämning (för fotografering, etc…) samt 10% av köpesumman först när den väl blivit såld. Fördelen är att du slipper däcksparkare och att vi kan sälja den med finansiering...

FINANSIERING
Vi kan bistå med finansiering till dagsaktuell ränta. Kontantinsats minimum 20%. Upp till 60 mån avbetalningstid, med rätt att lösa in tidigare.

TRANSPORT
Om du hellre vill ha transport hem istället för att köra eller om du bor långt bort, så har vi bra kontakter genom biltransportföretag och du får såklart vårt lägstapris rakt av..

Fakta
Annonstyp: Företag
Årsmodell: 1960
Antal mil: 12340
Extern sida: www.mikesgarage.se
Besiktigad i Sverige: Ja
Land där bilen finns: Sverige