PONTIAC GRAND VILLE 455" ★ UNDERBAR ORIGINALGLIDARE!

Kontakta säljaren:
MIKES GARAGE ★ HELSINGBORG
E-post: Se e-post 1974 PONTIAC GRAND VILLE 455" ★ UNDERBAR ORIGINALGLIDARE! 9017
Telefon: 0703158080
Redigera annons
Din annons?
Vill du redigera eller radera - skriv in ditt lösenord nedan?

Har du problem med att logga in? Kontakta oss

Har du glömt ditt lösenord?
165 000 SEK
Publicerad: 2024-07-07 19:53

En fullvuxen, välvårdad och välutrustad 50-åring med sportig approach i ett underbart fint originalskick. Den kom från Palm Springs 2016, med två pedantiska ägare i backspegeln. Totalt har den endast rullat 16410 svenska mil. Med 11631 ex tillverkade så är den inte en vanlig syn, framförallt inte i detta strålande och oförstörda skicket! Spana in inredningen, den är i nyskick. Körupplevelsen är även den som en ny bil följsam, stabil och fullständigt skrammelfri. Den vridstinna 455an levererar rejält, TH400an växlar smutt och det låter ljuvligt från de dubbla blåsen. Färdigbesiktigad och skattebefriad. Detta är bilen du inte visste att du måste ha och när du väl sett och känt på den live så finns ingen återvändo... ring mig direkt på 0703158080 och boka en angenäm provtur!..

OBS! OBS! OBS! Se M A S S O R av bilder på denna och flera andra trevliga entusiastbilar www.mikesgarage.se (klicka på länken!).
Ett samtal är alltid den snabbaste och bästa kommunikationsvägen! Väljer du hellre att skicka meddelande så v v glöm inte att skriva ditt namn och telefonnummer för svar, tack!

• KÖPINBYTEFÖRMEDLING
Vi köper eller byter gärna in din bil. Mindre reparerbara defekter accepteras, men i stort sett söker vi fungerande fina bilar. Vi kan även hjälpa dig att sälja din bil! Vi tar massor av bilder och marknadsför den på alla säljsajter. Det kostar dig 1500 kr vid inlämning (för fotografering, etc…) samt 10% av köpesumman först när den väl blivit såld. Fördelen är att du slipper däcksparkare och att vi kan sälja den med finansiering...

• FINANSIERING
Vi kan bistå med finansiering till dagsaktuell ränta. Kontantinsats minimum 20%. Upp till 60 mån avbetalningstid, med rätt att lösa in tidigare.

• TRANSPORT
Om du hellre vill ha transport hem istället för att köra eller om du bor långt bort, så har vi bra kontakter genom biltransportföretag och du får såklart vårt lägstapris rakt av..

Fakta
Annonstyp: Företag
Årsmodell: 1974
Antal mil: 16410
Extern sida: www.mikesgarage.se
Besiktigad i Sverige: Ja
Land där bilen finns: Sverige