CHEVROLET CAPRICE CUSTOM ★ RIKTIGT FIN BIL MED 5.7L V8 & AUTOMAT!

Kontakta säljaren:
MIKES GARAGE ★ HELSINGBORG
E-post: Se e-post 1978 CHEVROLET CAPRICE CUSTOM ★ RIKTIGT FIN BIL MED 5.7L V8 & AUTOMAT! 2330
Telefon: 0703158080
Redigera annons
Din annons?
Vill du redigera eller radera - skriv in ditt lösenord nedan?

Har du problem med att logga in? Kontakta oss

Har du glömt ditt lösenord?
135 000 SEK
Publicerad: 2024-06-01 16:56

Rare as hens teeth. Ja, att hitta en riktigt fin Caprice av denna generationen är inte lätt, men här är den. Det gnistrar om lacken i Bright Blue Irid Metallic, likaså om kromet. Inredningen är hel, 7 liters Goodwrench 350n på 225 hästar levererar med bravur, automatlådan växlar smutt och det låter ljuvligt genom de dubbla piporna. Är det en sådan här du söker så vila inte på hanen... ring mig direkt och se till att den blir din!..

OBS! OBS! OBS! Se M A S S O R av bilder på denna och flera andra trevliga entusiastbilar www.mikesgarage.se (klicka på länken!).
Ett samtal är alltid den snabbaste och bästa kommunikationsvägen! Väljer du hellre att skicka meddelande så v v glöm inte att skriva ditt namn och telefonnummer för svar, tack!

KÖP - INBYTE - FÖRMEDLING
Vi köper eller byter gärna in din bil. Mindre reparerbara defekter accepteras, men i stort sett söker vi fungerande fina bilar. Vi kan även hjälpa dig att sälja din bil! Vi tar massor av bilder och marknadsför den på alla säljsajter. Det kostar dig 1500 kr vid inlämning (för fotografering, etc…) samt 10% av köpesumman först när den väl blivit såld. Fördelen är att du slipper däcksparkare och att vi kan sälja den med finansiering...

FINANSIERING
Vi kan bistå med finansiering till dagsaktuell ränta. Kontantinsats minimum 20%. Upp till 60 mån avbetalningstid, med rätt att lösa in tidigare.

TRANSPORT
Om du hellre vill ha transport hem istället för att köra eller om du bor långt bort, så har vi bra kontakter genom biltransportföretag och du får såklart vårt lägstapris rakt av..

Fakta
Annonstyp: Företag
Årsmodell: 1978
Antal mil: 9360
Extern sida: www.mikesgarage.se
Besiktigad i Sverige: Ja
Land där bilen finns: Sverige