LINCOLN TOWN CAR SIGNATURE SERIES ★ FIN VÄLHÅLLEN LYXGLIDARE!

Kontakta säljaren:
MIKES GARAGE ★ HELSINGBORG
E-post: Se e-post 1990 LINCOLN TOWN CAR SIGNATURE SERIES ★ FIN VÄLHÅLLEN LYXGLIDARE! 6371
Telefon: 0703158080
Redigera annons
Din annons?
Vill du redigera eller radera - skriv in ditt lösenord nedan?

Har du problem med att logga in? Kontakta oss

Har du glömt ditt lösenord?
99 000 SEK
Publicerad: 2024-07-07 19:27

En riktigt fin och välvårdad Lincoln som rullat 16640 mil. Det är den dyrare Signature Series-editionen som förutom att den är lite lyxigare än basmodellen har 10 hästar mer samt dubbelt avgassystem. Den är ett under av komfort och bensinförbrukningen ligger runt litern med den beprövade kombon 5.0L V8 och AOD automatlåda. ACn är nyfylld och blåser iskallt. Skattebefriad. Varsågod och ring mig och boka en visning av den här 35 år gamla stilglidaren!..

OBS! OBS! OBS! Se M A S S O R av bilder på denna och flera andra trevliga entusiastbilar www.mikesgarage.se (klicka på länken!).
Ett samtal är alltid den snabbaste och bästa kommunikationsvägen! Väljer du hellre att skicka meddelande så v v glöm inte att skriva ditt namn och telefonnummer för svar, tack!

• KÖPINBYTEFÖRMEDLING
Vi köper eller byter gärna in din bil. Mindre reparerbara defekter accepteras, men i stort sett söker vi fungerande fina bilar. Vi kan även hjälpa dig att sälja din bil! Vi tar massor av bilder och marknadsför den på alla säljsajter. Det kostar dig 1500 kr vid inlämning (för fotografering, etc…) samt 10% av köpesumman först när den väl blivit såld. Fördelen är att du slipper däcksparkare och att vi kan sälja den med finansiering...

• FINANSIERING
Vi kan bistå med finansiering till dagsaktuell ränta. Kontantinsats minimum 20%. Upp till 60 mån avbetalningstid, med rätt att lösa in tidigare.

• TRANSPORT
Om du hellre vill ha transport hem istället för att köra eller om du bor långt bort, så har vi bra kontakter genom biltransportföretag och du får såklart vårt lägstapris rakt av..

Fakta
Annonstyp: Företag
Årsmodell: 1990
Antal mil: 16640
Extern sida: www.mikesgarage.se
Besiktigad i Sverige: Ja
Land där bilen finns: Sverige