Chevrolet Master Deluxe

Kontakta säljaren:
Tommy Hafström
E-post: Se e-post Chevrolet Master Deluxe 2-dr 8645
Telefon: 0102099545
Ort: Enköping
Redigera annons
Din annons?
Vill du redigera eller radera - skriv in ditt lösenord nedan?

Har du problem med att logga in? Kontakta oss

Har du glömt ditt lösenord?
339 000 SEK
Publicerad: 2024-07-09 13:35

Chevrolet Master Deluxe 1938 med en Custom lackering som verkligen sticker ut med mycket klar lack och som gnistrar fantastiskt i solen! V8 350 4v med Edelbrock insug och förgasare som går mycket fint genom hela registret.
TH 350 automatlåda. Bromsskivor fram och trumbromsar bak med servo. Framvagn från en Jaguar xj6 -89. Kuggstångsstyrning. 2-kretsbromssystem. Röd skininredning i ett härligt bra bruksskick. Modern stereo med CD AUX USB.
Modernare mätare och rattstång med tilt funktion. Bilen väcker mycket uppmärksamhet med en helt fantastisk lackering och det härliga stuket på bilen rakt igenom. Ligger bra på vägen och är trevlig att köra utan konstigheter. Denna bil bör ses live i vår utställningshall i Enköping för att uppskatta det härliga skicket på bilen. Så gillar du uppmärksamhet så bör du titta närmare på denna Svensk sålda Chevrolet Master Delux från 1938.
Bilen är registrerad som ombyggt fordon hos Transportstyrelsen.

Alltid testprotokoll ca 100 bilder på alla våra bilar. Se alla våra bilar filmade på vår Youtubekanal. www.youtube.commelsgaragesweden
För fler bilder och info gå till Bytbil eller Blocket.
På Bytbil finns fler bilder än på Blocket

Fakta
Årsmodell: 1938
Antal mil: 0
Extern sida: www.mels.se
Besiktigad i Sverige: Ja
Land där bilen finns: Sverige