Dodge Dart GT

Kontakta säljaren:
Backman Bil AB
E-post: Se e-post Dodge Dart GT V8 66 1430
Telefon: 0303230808
Ort: Kungälv
Redigera annons
Din annons?
Vill du redigera eller radera - skriv in ditt lösenord nedan?

Har du problem med att logga in? Kontakta oss

Har du glömt ditt lösenord?
225 000 SEK
Publicerad: 2023-05-26 11:31

Här har vi en mycket fin Dodge Dart GT 2dr Hardtop från 1966. Original matching numbers bil med 273 V8 på 182Hk och en 3stegad Torqueflite 904 automat. Bilen har endast rullat 13, 848 Mil och vart i Sverige hela sitt liv. Den vita lacken är omlackerad för ca 20 år sedan. Taket är fortfarande org lackering från fabrik. Finns en hel del dokumentation samt reportage om bilen. Dragkrok. Whitewall däck. Servostyrning. opt 14tums fälgar med cooker classic däck. Bilbälten fram. 321 utväxling.

Detaljbilder på bilen finns på vår hemsida www.backmanbil.se och för mer information ringer ni till oss! Besiktningsbefriad.

Vi erbjuder självklart finansiering på denna bil om man vill ha det. Totalt 48 bilder på denna pärla finns på vår hemsida. Available for Export.

----------------------------------------------------------------------------------------------------
Vi får dagligen frågan om vi kan hjälpa till att sälja en kunds bil. Vad gäller äldre jänkebilar i alla dess prisklasser och slag så erbjuder vi nu förmedling av dessa och andra entusiast veteran och USA fordon.

Vi har många besökare i vår hall som har ett kanon läge vid E6 i Kungälv. Vi har stor förfrågan på bilar så passa på att sälja via oss. Många kunder vill ha hjälp med finansieringslösningar vilket vi erbjuder. Vi hjälper er att sälja er pärla så ni slipper krånglet och all tid det tar. Slipp prisdiskussioner, sena samtal och inbytes frågor.

Allt ni behöver göra är att kontakta oss, vi sköter resten tills ni har pengarna på kontot.

Ring oss för mer information!
Varmt välkomna till oss på BackmanBil i Kungälv

Fakta
Årsmodell: 1966
Antal mil: 13848
Besiktigad i Sverige: Ja
Land där bilen finns: Sverige