HOT ROD "T-RÖD" ★ NYBYGGD & GAT-TRIMMAD B20 MED DUBBLA WEBER 40:OR

Kontakta säljaren:
MIKES GARAGE ★ HELSINGBORG
E-post: Se e-post HOT ROD "T-RÖD" ★ NYBYGGD & GATTRIMMAD B20 MED DUBBLA WEBER 6288
Telefon: 0703158080
Redigera annons
Din annons?
Vill du redigera eller radera - skriv in ditt lösenord nedan?

Har du problem med att logga in? Kontakta oss

Har du glömt ditt lösenord?
99 000 SEK
Publicerad: 2024-07-07 19:42

En busig sommarleksak med attityd. Det är ett 80-tals T-Hotbygge på duettram, som kom fram i ljuset igen för ett par år sedan. Bilen har gåtts igenom totalt och förbättrats överallt samt begåvats med en nybyggd och vältrimmad B20-motor med dubbla renoverade Weber 40or. T-Fordkarossen är i glasfiber och flaket i plåt med uppfällbar bältad soffa för två personer. Den är skitrolig att köra och den går och låter grymt. Full dokumentation medföljer på det påkostade motorbygget. Den är reggad som lastbil med flaklåda samt med utbytt kaross i detta utförandet. Numera är den besiktnings- och skattebefriad. Här får du massor av körglädje och total uppmärksamhet överallt, för små pengar... ring direkt på 0703158080 och klipp den!..

OBS! OBS! OBS! Se M A S S O R av bilder på denna och flera andra trevliga entusiastbilar www.mikesgarage.se (klicka på länken!).
Ett samtal är alltid den snabbaste och bästa kommunikationsvägen! Väljer du hellre att skicka meddelande så v v glöm inte att skriva ditt namn och telefonnummer för svar, tack!

• KÖPINBYTEFÖRMEDLING
Vi köper eller byter gärna in din bil. Mindre reparerbara defekter accepteras, men i stort sett söker vi fungerande fina bilar. Vi kan även hjälpa dig att sälja din bil! Vi tar massor av bilder och marknadsför den på alla säljsajter. Det kostar dig 1500 kr vid inlämning (för fotografering, etc…) samt 10% av köpesumman först när den väl blivit såld. Fördelen är att du slipper däcksparkare och att vi kan sälja den med finansiering...

• FINANSIERING
Vi kan bistå med finansiering till dagsaktuell ränta. Kontantinsats minimum 20%. Upp till 60 mån avbetalningstid, med rätt att lösa in tidigare.

• TRANSPORT
Om du hellre vill ha transport hem istället för att köra eller om du bor långt bort, så har vi bra kontakter genom biltransportföretag och du får såklart vårt lägstapris rakt av..

Fakta
Annonstyp: Företag
Årsmodell: 1965
Extern sida: www.mikesgarage.se
Besiktigad i Sverige: Ja
Land där bilen finns: Sverige