Cadillac Eldorado

Kontakta säljaren:
Keith Eliasson
E-post: Se e-post Passa på - Cadillacs sista stooora Eldorado cab säljes ! 9078
Telefon: 0708452679
Ort: Vislanda
Redigera annons
Din annons?
Vill du redigera eller radera - skriv in ditt lösenord nedan?

Har du problem med att logga in? Kontakta oss

Har du glömt ditt lösenord?
175 000 SEK
Publicerad: 2024-05-29 19:20

Fin bil med samma ägareimportör sedan 2007.Mycket gjort med bilen genom åren senast helrenoverade toppar+kam o kamdrivning samt förgasare (Carbgyus ,Sthlm)Finns dock några skavanker (lite lackskadormindre rost på skärmkanter bak)att åtgärda för att den ska se helt ok ut samt lite annat småfix att ordna -därav priset.Bilen är dock fullt funktionell och det är inget som påverkar driften-bilen går superfint!
Inredning jättefin samt hel och oskadad ,även dörrpaneler och instrumentbräda samt bra mekaniskt.Mkt välutrustad bil som ochså har avtagbar dragkrok.AC är demonterad av bränsleekonmiska skäl men är komplett och och går att montera tillbaka om så önskas.
Drivlina 500 V8 och Hydramatic vxl-låda.Ring eller mejla för mer information.Ev. kan byte + kontanter tages,bytesbils inbytesvärde dock max 50.000 kr och resterande kontant.
Alternativt kan husvagn av märke Weinsberg, Knaus, Fendt eller Kabe o storlek 5.60-5.90 samt från årsmodell 2014 och nyare vara av intresse.
Fin bra bil som är klar att användas till nsta cruising,midsommar eller semester !Undertecknad ahr kört en hel del i Europa och det är både en väldigt åkvänlig långfärdsbil såväl som cruisingbil samt en bil som både syns o uppskattas av andra så man får inte vara rädd för en pratstund )
Bilen varit publicerad i Power o Americar b.la.Finns mycket mer att berätta men mejla eller ring för mer info som sagt.
Mvh Keith E.

Fakta
Årsmodell: 1976
Antal mil: 14000
Besiktigad i Sverige: Ja
Land där bilen finns: Sverige