KÖPES! KÖPES! Garaget skall fyllas på.

Av:  Mats Carlsson  juni 13, 2019

Min önskelista!

Jag har ett par bilmodeller på min köplista. Om du har någon av följande bilar och du funderar på att sälja, hör av dig till mig.
Kontant betalt och en snabb o smidig affär lovas om bilen är som jag vill ha den.
Fyllda 60 år och insett att tiden går fort så vill jag parkera ett par bilmodeller i mitt garage som jag kan njuta av medan tid och ork finns.
Det måste vara fina bilar i bra eller mycket bra skick, ingen som "bara" behöver en lack eller ny inredning eller något sådant. Så följande bilar vill jag köpa.

Maila mig!

Lincoln Mark V 1977-1979

Har alltid gillat dessa modeller, måste vara något gammalt som ligger o lurar någonstans. Kanske TV serien med Frank Cannon från tidiga sjuttiotalet som åkte omkring i en Mark IV som påverkade mig som tonåring? Vad vet jag, men jag gillar modellen.
Vill köpa en sådan här, väldigt gärna med skinnklädsel och sollucka och varför inte som denna i en underbar ljusblå metallic. Då blir det affär direkt. Vit funkar också och ev någon annan kulör. Bra skick och som sagt gärna skinnklädsel.

Corvette C 3 1968 - 1972

Snygg modell. Jag vill gärna ha en cab och automatlåda. Många av dessa har manuell låda vilket förvånar mig lite.
Har du en sådan här som du vill sälja hör av dig så kanske vi gör affär!

Chevrolet Chevelle SS 1970 Conv

Jag är inte ensam om att vilja köpa en Chevelle SS conv från 1970 och de är dyra det vet jag.
Separata stolar med konsoll och automat är ett krav. Fint skick och gärna en snygg färg på bilen så gör vi affär. Det måste vara en äkta SS, inga cloner eller annat krångel. Äkta vara, då gör vi affär.

Cadillac Eldorado 1966

Sista året för bakhjulsdriva Eldorado det är värt att uppmärksamma.
En -66 Eldorado vill jag parkera i mitt garage. Har du en sådan i riktigt bra skick så kan vi göra affär. En trevlig färg på bilen är ett plus.

Vi börjar där. Listan kommer att fyllas på och förändras allt efter som tiden går. Jag hoppas några bilar parkeras i mitt garage och några nya kommer till på listan.
Detta är inget dagdrömmeri utan seriösa mål för mig så funderar du på att sälja din bil och den motsvarar mina önskemål hör av dig så gör vi affär.

Ha en bra dag

Mats Carlsson
Usabil.nu
mats@usabil.nu