Chevrolet Impala
1959 och 1965

Filmare: Tommy Ledberg

 

Bilar är snyggast när de rör sig! Tycker iallafall jag, tror att Kranzten håller med mig för att bilarna rör sig är en viktig del i hans uppskattade tävlingar Krantz Challenge som ni kan följa resultaten av här på sidan.
Då steget mellan datorer och Internet och TV närmar varandra sig med stormsteg är det läge nu att hitta på något nytt för Usabil.nu.
Nya TV apparater har idag trådlös uppkoppling till internet inbyggt i sig. Har du ingen ny TV kan du lätt ansluta din dator till TVn via kabel eller trådlöst och dela det du ser i datorn med TVn. 
Gött att sitta i soffan och kolla in reportagen och filmerna på Usabil.nu och annonserna på TVn istället för att sitta på en pinnastol framför datorn!
Vi börjar därför nu med filmade reportage av bilar, händelser, profiler och annat kul inom vår hobby!
Vi har anlitat en proffisionel filmare och klippare som gör produktionerna åt oss så det ser snyggt ut. Reportagen blir gratis för er att titta på såklart, vi hoppas kunna sälja in lite reklam i början på varje film så det går runt. Så har du ett företag och vill marknadsföra dig på någon film så hör av dig till mig så hittar vi på något kul.
 Har du tips eller uppslag på något som skulle passa på film så hör av dig till oss så kanske vi kan göra en kul sak kring det hela.

Först ut är ett repo om en riktigt fin Chevrolet Impala från 1959 och en cabbe från 1965.

Mycket nöje.

Mats Carlsson
Usabil.nu

För helskärm klicka på pilarna nere i högra hörnet.